Zonder Mauwp en muis

      Reacties uitgeschakeld voor Zonder Mauwp en muis

Het is alweer lang geleden dat Mauwp en Muis overleden door luiheid syndroom. Ik weet nog als de dag van gisteren dat ik Mauwp en Muis op een mooie zonnige zaterdag met de pootjes omhoog aantrof.

Mauwp lag in haar mandje en Muis in de woonkamer op de bank waar Mauwp haar vaak achter liet.

Ik heb na het overlijden van M&M direct de knaagdierenbestrijding gebeld en mannen met hakbijlen hebben de rattenkamer geheel ongediertevrij opgeleverd. Gelukkig konden ze ongestoord hun gang gaan want Amiga was helaas al overleden.

Dat was nog wat toen Mauwp afgevoerd moest worden naar het rauwkostcentrum. Er waren 3 man van het rauwkostcentrum nodig om Mauwp uit haar mandje te tillen en alle 3 hebben ze mij een rechtszaak aangedaan omdat ze na deze klus voorgoed arbeidsongeschikt waren.

Toen Muis in haar kist werd gelegd sprong Katja op haar waardoor er een laatste door merg en been gaande piep uit Muis kwam. De mannen met hakbijlen hebben preventief nog een uurtje op haar ingehakt.

Zo af en toe ga ik nog naar MacMurder om aan dit tafeltje waar ik zo vaak met Mauwp en Muis zat een hamburger te eten en te denken aan mijn huisdier Mauwp en haar huisdier Muis.