Vervoer staakt

      Reacties uitgeschakeld voor Vervoer staakt

Het streekvervoer staakt vandaag en daarom hebben Marian en ik afgesproken dat ik vandaag niet naar mijn werk ga.

Uiteraard moet ik wel werken maar dat doe ik vandaag vanaf Thuis. Het opstarten vanaf thuis gaat altijd met wat problemen gepaard zoals hardware die niet is aangesloten en koptelefoons voor skype-for-business gesprekken die niet werken maar als alles uiteindelijk goed werkt, dan kan ik in alle rust mijn werk doen.

parkshuttle

Dat werkt een stuk prettiger dan in een kantoortuin waar altijd wel iemand aan het praten is en mij dus afleid met gezwam wat niet eens voor mij bedoeld is maar wel mijn oren bereikt.

Edit 13:54 helaas kreeg ik net te horen dat het vervoer van mijn huis naar mijn werk naar behoren rijdt. Ik zal dus morgen weer gewoon naar kantoor afreizen. Ik ben vandaag niet ontzettend productief geweest want iedere stap die ik moet uitvoeren in het programma loopt vast, er komen steeds weer nieuwe addertjes onder het gras vandaan en die moet ik weer oplossen alvorens de volgende stap te kunnen zetten.

Nu aan het wachten tot er een backup van de database gemaakt kan worden alvorens ik verder kan met mijn werkzaamheden.

Daarom doorloop ik nu alle opties in het admin paneel van het programma. Daarmee kan ik mezelf vertrouwder maken met de software.