Schoolreisje

      Reacties uitgeschakeld voor Schoolreisje

Ik zag vandaag een touringcar staan op de Vaandrigstraat nabij de A.S. Talmaschool, dit was mijn basisschool tussen 1982 en 1987.
Als die bus er stond dan betekende dat vroeger altijd een schoolreisje en met weemoed dacht ik terug aan de tijd dat het leven spelen was.
Ik wilde graag in de bus stappen voor een onbezorgde dag naar de Efteling of Duinrell maar helaas is mijn bestemming vandaag het kantoor. Morgen heb ik een soort school uitje maar dan voor kantoormedewerkers.

Wij gaan naar een hotel in Hilversum om dagenlang een cursus aan te horen. Ik heb dit soort cursussen al een stuk of 10 keer gevolgd inmiddels maar deze keer heb ik er absoluut geen zin in. Ik heb zo hard gewerkt aan het Heat project dat ik bijna op instorten sta. Ik wil rust in plaats van nog meer informatie aan mijn hoofd. Ik wil me liever verdiepen in heat dan in geneuzel over de ondernemingsraad. Gelukkig is Dees vandaag na een lange vakantie in het gezellige Rheezerveen weer terug gekomen dus kan zij op de dieren passen.