Hoogbouw in Rotterdam

      Reacties uitgeschakeld voor Hoogbouw in Rotterdam

Ik haat de hoogbouw in Rotterdam. Iedere paar maanden komt er een nieuwe betonnen puist in uitzicht van Rotterdam erbij. Deels door de instroom van asielzoekers die ook in Rotterdam willen wonen.

Nederland is al te vol en met velen in hoge woontorens wonen. In mijn ogen is het geen woonplezier als de buren van 3 verdiepingen hoger overlast maken.

Een mens heeft meer ruimte nodig dan de doodskisten tot aan de wolken. Een mens heeft rust nodig zonder overlast van de buren, een mens heeft een bos nodig om te ontspannen en te kunnen denken zonder last van auto’s te hebben.
Mensen in de grote steden kunnen steeds minder ontspannen want buiten de voordeur van de eigen veilige woning heeft een mens nooit een moment met zichzelf. Er is altijd iemand in de buurt en het bouwen in Rotterdam blijft maar doorgaan want aan de werkelijke behoefte van de Rotterdammer heeft de investeringsmaatschappijen maling.

Het enige wat nog telt is geld geld geld. Dus stoppen ze meer mensen in hogere gebouwen zodat ze meer mensen kunnen uitmelken op hetzelfde stukje grond.