e-mail van de projectleider

      Reacties uitgeschakeld voor e-mail van de projectleider

Vanmorgen stond er een email in mijn mailboxpijl die begon met de tekst:

Je vertrok gisterenavond als een pijl uit een boog naar huis.. Ik dacht even What the kebab? Wat is er nu weer te zeiken maar verder stond er:

Je vertrok gisterenavond als een pijl uit een boog naar huis, en terecht.

Maar zo kreeg ik niet meer de kans je nog te bedanken voor het harde werk en het op tijd opleveren van de formulieren.

Dus bij deze: bedankt!

De projectmanager was heel bang dat we onze deadline niet zouden halen maar met veel nachtelijke uren thuis werken hebben we het gehaald!

Ons nieuwe ticketsysteem staat, 250 behandelaars kunnen door dit systeem werkzaamheden aan elkaar overdragen en behandelen. Het was een hele klus maar zeker uitdagender dan mijn normale IT werk. Ik hoop dat ze mij nu eens gaan belonen met de titel: functioneel beheerder en het daarbij horende schaal en salaris.