Black Friday deals

      Geen reacties op Black Friday deals

Black Friday deals en kortingen en meer marketing termen maar puntje bij paaltje is het jaarlijkse feestje voor koopzieken dit jaar een teleurstelling.

Ik vind Black Friday dit jaar minder leuk dan vorig jaar, vorig jaar heb ik veel besteld waaronder Tefal pannen, SSD drives en Google home mini bij Albert Heijn voor 22 euro maar dit jaar zijn de aanbiedingen niet aansluitend bij mijn behoefte (of budget).

Veel aanbiedingen op Bol.com waren vannacht al snel uitverkocht. Er stond ook duidelijk bij: de actievoorraad is op, wat mij suggereert dat men maar enkele stuks had voor de actie. Ook bij Kruidvat waren de 2 artikelen die ik wilde kopen ook al uitverkocht toen ik vanmorgen om 07:15 inlogde terwijl de webshop pas om 03:00 uur startte met de acties.

Daarna nog even gesurft naar de websites van Mediamarkt, Paradigit, Alternate, BCC, Informatique maar geen van allen had een aanbieding die mij kon bekoren.

Geef een reactie