8 september 2019

      Geen reacties op 8 september 2019

08:00 uur – Helaas was Mauwpy zo aan het snurken dat ik het mandje weer verliet en mezelf ging bezig houden met het spel OpenTTD. Jaren geleden had ik de commerciële versie van het spel Transport Tycoon Deluxe gehad van Petra maar inmiddels is er door de open source gemeenschap een versie gemaakt die ook superleuk is om te spelen. De maker van het orginele spel was trouwens Chris Sawyer, ook bekend van spellen als Locomotion maar ook van Rollercoaster tycoon.

13:00 uur – Samen met Mauwpy op de bank in slaap gevallen. Toen ik wakker werd, ben ik nog even verder gegaan met OpenTTD.

20:00 uur – Ik had vandaag geen zin om te koken dus ik heb Mauwpy shoarma laten bestellen. De shoarma was heerlijk!

22:15 uur – Moeder wilde vandaag al in de middag weg maar omdat Mauwpy op visite was, zijn we niet weg gegaan. In de avond nog even een wandeling naar de Vlietlaan gemaakt en daarna via de ruil boekenkast weer terug naar Thuis. Moeder heeft nog even op de bank gelegen wilde daarna zelf weer naar haar eigen huisje.

Geef een reactie