8 oktober 2019

      Geen reacties op 8 oktober 2019

05:00 uur – wakker geworden. Een paar onzinnige tweets op Twitter de geslingerd. Mijn lieve kleintje vroeg aandacht dus lekker kroelen wetende dat ik ruim tijd heb voor ik aan het werk moet. Zo heerlijk!

17:00 uur – Het was een zware dag op het werk, er werd veel te veel gepraat in de kantoortuin. Ik kon mezelf niet concentreren en mijn suiker zat ook nog eens tegen de 20 mmol aan. Dat allemaal bij elkaar zorgde ervoor dat alleen maar naar huis verlangde. Gelukkig toch nog net genoeg focus kunnen vinden om een stukje van de video’s met uitleg over het pakket waar ik verantwoordelijk voor ben door te nemen.

18:30 uur – Ik heb gevulde paprika’s voor mijn moeder gemaakt. De vulling bestond uit rijst, gehakt, uitjes en een beetje knoflook. Mijn moedertje heeft er weer van gesmuld dus missie volbracht.

Geef een reactie