7 september 2018

      Reacties uitgeschakeld voor 7 september 2018

De dag begon zoals altijd veel te vroeg met het uitlaten van de hond. vandaag voelde ik mezelf niet zo heel lekker in mijn vel zitten dus liet ik de hond lopen en bleef ik zelf op 1 plek staan. Nadat ze alle behoeften gedaan had ben ik naar boven gegaan, heb ik een ontbijt genomen, mijn pillen geslikt en ben ik aan het werk gegaan. Het is immers vrijdag en gezien de situatie mag ik op vrijdag een paar weken thuis werken. Dat scheelt mij veel gereis en zorgen om de hond.

Ook heb ik aan een collega, die als vrijwilliger werkt in een dierenasiel gevraagd of een hond wel een volledige werkdag alleen kan blijven. Uiteraard is het niet helemaal ideaal maar zij laat haar hond ook de gehele dag alleen en honden horen de behoefte wel gedurende een werkdag op te kunnen houden volgens haar. Aangezien de hond nog een pup is, heeft ze daar nog wat moeite mee maar in principe is het dus geen reden om de hond weg te doen nu Dees niet in staat is om de hond uit te laten.

10:45 de hond heeft weer een viltstift ergens gevonden en heeft deze weer helemaal kapot gebeten. Ik kan het wel begrijpen want die stiften lijken ook wel heel erg op de kauwstaafjes die ik meenam toen ik de hond net in huis had genomen.

Ik heb trouwens ook contact gehad met het wijkteam, het bleek toch dat deze afgekomen waren vanwege de melding van de politie. Er bleek al een WMO te lopen maar deze was niet ondertekend terug gestuurd en vandaar dat de hulpverlening niet op gang was gekomen. Gelukkig krijgt mijn meisje nu wel de hulp die zij nodig heeft om een sterke vrouw te worden.

Een aardige tekst die ik vandaag op internet vond:

Eén van de grootste denkfouten die we keer op keer maken is dat we aannemen dat anderen denken zoals wij dat doen