6 november 2018

      Geen reacties op 6 november 2018

Vandaag met moeder naar het ziekenhuis geweest en ik wil slaapmedicatie voor moeder want ze heeft de gehele nacht niet geslapen. Ik heb de huisarts gebeld, haar bloed en urine zijn in orde. Volgens de medewerkster van het ziekenhuis is het geen dementie of een beschadiging. Wel zijn er witte vlekjes gevonden maar dat hebben gezonde mensen ook dus daar kan de oorzaak ook niet in gevonden worden.

Vandaag was een bijzonder onaangename dag want om te ontspannen wilde ik vandaag met haar naar Zuidplein. Aldaar bleek dat ze geen geld of pinpas had meegenomen en zij moest per direct roken. Daarna zou ze terug komen, dat heeft ze niet gedaan. Ik heb tientallen keren het Zuidplein rondgelopen maar mijn verwarde moeder was nergens meer te vinden.

Ik heb eerst de beveiliging en daarna politieagenten aangesproken die op zoek gingen met mij naar haar. Nadat de agenten allerlei informatie hadden opgenomen gingen we op zoek naar moeder…. die verdwaasd stond te kijken op zo’n 10 meter afstand waar ik eerst met de agenten stond te praten. Dat was het begin van veel ergernis, de dag werd nog slechter en heb ik niet eens zin om over te schrijven.

Ik heb mijn buik er helemaal van vol. Morgen 7 november 2018 heb ik een zeer belangrijke meeting en ik moet mezelf voorbereiden, nou mooi niet gedaan. Geen puf meer voor na al die rondjes over Zuidplein. Ik zie het morgen allemaal wel!

Geef een reactie