30 oktober 2019

      Geen reacties op 30 oktober 2019

21:30 uur – De BTW aangifte is ook weer de deur uit. De hele week zat ik al tegen deze klus aan te hikken maar als het dan eindelijk gebeurd is, dan was het eigenlijk een super simpel klusje.
De tijd dat het verschrikkelijk uitzoekwerk was met een pak papier per kwartier is al lang voorbij… Helaas want bijna iedere factuur was een bak met geld die in mijn portemonnee terecht kwam. Het gaat al jaren bergaf met mijn bedrijf en omdat ik andere zorgen heb dan mijn eigen bedrijf doe ik eigenlijk al maanden niets meer aan mijn eigen zaak.

Ik hink op de gedachten om het bedrijf of te heffen of om het in een slapende stand zoals nu voort te zetten. De stekker eruit is erg drastisch, toch heb ik steeds meer redenen en raak ik steeds meer redenen kwijt om mijn eigen bedrijf voort te zetten.

Dat doet me trouwens denken aan de winkel om de hoek. De eigenaar stopt zijn zaak en het was duidelijk dat het bedrijf hem verschrikkelijk de keel uit komt. Jammer want nu moet ik mijn eieren en aardappelen verder van huis halen.

21:40 uur – Nu even rust.

Geef een reactie