30 januari 2020

      Geen reacties op 30 januari 2020

Donderdag 30 januari 2020

07:30 uur – Moeder voorzien van broodjes met komijnekaas, Lisa van Medivoer en ik knabbelde een croissant voor ik in mijn kleding sprong om te werken.

16:30 uur – Gegeten bij de HEMA te Utrecht centrum. Ik nam boerenkool stamppot. Nadat de dame achter de counter mij te lang liet wachten bleek de stamppot ook nog eens koelkast koud te zijn. Een aanfluiting en totaal onverantwoord ivm micro-organismen.

18:30 uur – In de trein naar huis. Een vrouw naast mij blijkt een of andere regiomanager verantwoordelijk voor delen van Miss Etam, Straighter en Steps.

Ze heeft dinsdag niet zo fijn nieuws gehoord en denkt over ontslag nemen. Bovendien zeikt ze ook behoorlijk wat collega’s af. Beste directeur van dit bedrijf, als u dit leest, ontsla haar aub of ontneem haar in ieder geval haar telefoon zodat ik dit soort blaatverhalen niet vaker in de trein vanaf Utrecht Centraal naar Rotterdam Centraal hoef te horen.

Geef een reactie