3 juni 2019

      Geen reacties op 3 juni 2019

8:00 uur – Tram 2031 genomen en op naar het werk.

Metro 5406 naar mijn werk, die vertrok om 08:06 dat is maar liefst 7 seconden later dan de dienstregeling. Ik ga een boze brief sturen naar de RET.

08:36 uur – Gearriveerd op het werk. Ik heb gelopen omdat de bus niet reed en ik geen zin had om de alternatieve OV route te doen. Bij nader inzien ga ik dat vanaf morgen wel doen want ik ben nu klam van het zweet.

11:16 uur – 1 taak afgerond maar nog 46 te gaan. Het liefst liep ik naar huis en viel ik voor 10 jaar in slaap. Ik heb geen zin in de ellende die komen gaat maar ervoor weglopen kan ook niet.

13:07 uur – Digitaal welzijn via de Google digitale werkplaats aan het volgen. Hoeveel tijd is goed besteed online en brengt internet en de techniek ons dichter bij ons doel.

14:00 uur – Ik las dat actrice Martine Bijl is overleden. In mijn jonge jaren ben ik ooit met moeder naar een cabaret voorstelling van Martine Bijl in het oude Luxor theater geweest. Dat zal inmiddels ruim 35 jaar geleden zijn.

Na afloop van de voorstelling ging mijn moeder stiekem naar de kleedkamers en toen ze de kleedkamer van Martine had gevonden heeft ze een handtekening gevraagd van Martine.

Moeder en Martine Bijl hebben een kwartiertje gekletst in de kleedkamer. Weinig ster allures dus maar voor zover ik haar kon beoordelen gewoon een vriendelijk mens. Wist je trouwens dat mijn moeder in mijn jeugd ook optrad in een cabaretgroep?

Geef een reactie