29 maart 2020

      Geen reacties op 29 maart 2020

Vandaag de hele dag getwijfeld of ik toch even boodschappen zou halen. Uiteindelijk toch maar even de deur uit geweest voor een frisse neus en ik merkte direct dat het mijn lichaam goed deed.

Geestelijk begint het me knap te vervelen, ik heb te weinig uitdagingen. Normaal zou ik even naar de stad gaan maar alles is dicht, er is weinig leuks te beleven. Ik verlang er zo naar om lekker uit eten te gaan, een rondvaart op de berenboot en daarna een schandelijk hoog bedrag met de creditcard aftikken maar met een volle pens de zaak verlaten.

Helaas allemaal niet mogelijk, geen wowburger. Omdat ik zo lang ziek op mijn nest heb gelegen is een heleboel voedsel in de koelkast over datum geraakt dus met pijn in mijn hart een heleboel weggegooid.

Achteraf gezien denk ik dat ik ruim een week op drop en tarwekaakjes geleefd heb omdat ik niet de kracht had om een gerecht klaar te maken. Daarnaast weet ik ook nog steeds niet of het Corona was of een griepje en loop ik net als iedereen in Nederland met de vraag: ben ik nu besmet en immuun of kan ik alsnog Corona oplopen.

Geef een reactie