29 juli 2018

      Reacties uitgeschakeld voor 29 juli 2018

07:00 vandaag was ik vroeg wakker.

10:43 Even op het balkon gezeten en daarna ontbeten bij mijn moeder, daarna heb ik mijn spullen en een flesje water gepakt en heb ik de braderie op de Heemraadssingel bezocht. Tot voor kort was er een Rotterdamse verordening waardoor er geen braderieën meer gereorganiseerd mochten worden maar gelukkig heeft de Rotterdamse gemeenteraad dit ingetrokken.

14:00 uur: Met Leen een stuk rijden, uiteindelijk kwamen we in Den Bosch terecht. Na veel zoeken konden wij de auto kwijt bij een P+R van de Nederlandse Spoorwegen. De prijs viel ons alleszins mee! In plaats van 6 euro per uur zoals in Den Haag, kostte het 1,35 per uur op zaterdag en zondag om de auto te parkeren in deze, overigens, zo goed als lege parkeergarage van Q-park.