25 september 2019

      Geen reacties op 25 september 2019

8:02 uur – vandaag een meeting met een Belgische servicedesk manager. Hij wil de workflows van de Nederlandse servicedesk bespreken.

16:00 uur – Na het uitwerken van het gesprek en dit op de mail naar ons beide was ik compleet afgedraaid. Wat kan die man praten en iedere keer weer als wij bezig waren met werk kwam weer een verhaal uit de oude doos. Meer smalltalk dan daadwerkelijke inhoudelijke gesprekken.

18:20 uur – Even snel langs de Turkse bakker gelopen en twee Turkse pizza’en een vers brood van mijn laatste losgeld gehaald. Daarna naar huis, gegeten met moeder en daarna was het klaar. Deur achter moedertje dicht en ik mijn eigen rust.

21:36 uur – Wasje gedraaid, ik heb weer voor een paar dagen schone spijkerbroeken, shirts en overhemden.

Geef een reactie