25 maart 2020

      Geen reacties op 25 maart 2020

Het gaat weer iets beter dan gisteren. Ik heb een beetje kunnen slapen maar ben weer wakker geworden (00:30 / 01:45 / 03:00 uur / 07:00 uur) door een hoestbui. Maar daartussen wat kunnen slapen en dat doet een mens goed.

Ik voel meer lucht in de longen, mijn lichaam is wat minder houterig door de koorts. Al met al gaat het de goede kant op maar het is nog niet waar ik was voordat de griep (corona?) aanklopte.

Het meest frappante was deze griep wel dat ik maar slijm bleef ophoesten. Normaal loopt mijn neus maar dat mijn longen zo vol zaten en ik maar moest blijven hoesten… in 45 jaar nooit meegemaakt dus daardoor (en alleen daardoor) vermoed ik dat het Corona was. Ik zie dan ook uit naar de dag dat ik een test kan doen om te weten waar ik aan toe ben.

Geef een reactie