24 december 2019

      Geen reacties op 24 december 2019

Dinsdag 24 december 2019, ik had de wekker gezet en om 9 uur ging ik naar de slager op de Zwartjanstraat. Tot mijn grote teleurstelling zaten er andere ondernemers in de slagerij en het vlees was ook anders dan bij de vorige ondernemers.

Ik bestelde toch van het aantrekkelijkste stuk biefstuk een heel kilo maar toen ik wilde afrekenen was de rekening 40% duurder. De slager had maar liefst 400 gram extra afgesneden. Toen ik hier iets van zei, antwoordde hij op een kleinerende toon: Ja ik kan niet op de gram precies afsnijden.

Dat was de druppel en voordat ik het zelf besefte was ik de slagerij al uitgelopen met het stoom uit mijn oren. De dag begon dus niet zo heel geweldig. Ik kocht daarna biefstuk bij een buitenlandse slager maar na de aankoop daarvan had ik ook mijn twijfels en daarom kocht ik bij de ALDI diverse soorten biefstuk dus met kerst kunnen wij verschillende biefstukken proeven en beoordelen. Aan de hand daarvan kunnen we bepalen welke biefstuk wij in de toekomst kopen.

Na het doorkruisen van de winkelschappen van de ALDI verliet ik het pand met 3 volle tassen, daarna ging ik naar de LIDL en deze verliet ik ook weer met 3 volle tassen. Voor de varkenshaas ging ik nog even snel naar Albert Heijn en die verliet ik met 2 volle boodschappentassen. De koelkast staat nu zo vol, dat er geen pakje vlees meer bij past maar tijdens kerst hebben wij zeker voldoende.

Geef een reactie