23 oktober 2019

      Geen reacties op 23 oktober 2019

18:30 uur – Onderweg een kippetje gehaald en die met moeder opgegeten.

22:00 uur Captains menu aan het maken omdat moeder er zo gek op is.

Ook heb ik de medicatie voor moeder en Lisa klaar gemaakt. De medicijnen voor Kitty werd een slapstick achtige actie. Alleen Kitty mag het eten met de pijnstillers en antibiotica dus ik probeerde de anders katten op de gang te lokken. Dat was een boeiende poging want daar kwam ook Kitty braaf de gang in. Dus ik probeerde Kitty te pakken toen schoten enkele andere katten terug naar de woonkamer waar het voer met medicatie stond. Uiteindelijk heb ik alle katten de woonkamer weer uitgejaagd en heb ik Kitty de woonkamer in gedragen zodat ze alsnog kon smullen van een portie medicatie.

Geef een reactie