23 maart 2020

      Geen reacties op 23 maart 2020

Maandag 23 maart, ik heb eindelijk redelijk geslapen. Het hoesten is minder en de koorts is niet terug gekomen.

Eindelijk de kracht voor 1 kattenbak gehad. Ik kan nog niet werken en vraag me serieus af of dit een griepje of een Corona was. Met name het hoesten was wel extreem en ik zou graag willen weten of ik nu veilig ben voor Corona of dat dit slechts een voorproefje was.

Wat dat betreft vind ik het testbeleid op Corona in Nederland de laksheid ten voeten uit! Ik zou graag willen weten waar ik aan toe ben, ook omdat ik mantelzorger ben en zelf diabetes en hoge bloeddruk heb.

Ook vraag ik me af of ik net zoals veel mensen in de media beschrijven dat ze eerst opknappen en daarna alsnog ziek worden. Ik drink daarom preventie wat pure strohrum. Niet dat het lekker is maar als het net zoveel pijn doet aan het virus als aan mijn slokdarm en keel dan heeft het virus na een slokje strohrum wel het loodje gelegd, net als mijn keel en slokdarm. Hoe kan iemand dit bocht lekker vinden :0

Geef een reactie