22 september 2018

      Reacties uitgeschakeld voor 22 september 2018

Mijn moeder is vandaag jarig!

08:30 uur: Volgens de hond was het echt de hoogste tijd om buiten te gaan wandelen. Ik ben dus maar met haar mee gegaan. Een hond hebben is leuk maar kost veel tijd aan de andere kant merk ik dat mijn gewicht wel blijft dalen en mijn lichaam in een betere conditie komt en dat is het hele doel geweest. Mijn broeken van een paar maanden geleden hangen als zakken en zonder riem hangen ze op mijn knieën. Dus een hond in huis hebben heeft zeker voordelen. Toch blijf ik altijd een kattenpersoon. Met een kat kan ik veel prettiger knuffelen dan met mijn herder.

09:22 uur: tijd om te ontbijten, dit gaat wel even duren want moeder is jarig.

12:00 uur: Even over de markt geweest en zalmbuikjes en verse bolletjes gehaald, eigenlijk wilde ik vandaag brengen naar Dees maar ze voelt zich niet helemaal lekker dus komt Dees morgen een dagje doorbrengen in een net opgeruimde commandotoren.

18:20 uur: toen het ooit niet zo goed met mij ging, de moed mij zwaar in de schoenen was gezonken en ik twijfelde aan van de trein springen, voor een gebouw of touwtje springen toen kwam dit nummer van The Dubliners op mijn pad.