22 december 2019

      Geen reacties op 22 december 2019

09:15 vandaag voel ik me beter dan gisteren. Ik heb weer wat energie en ga zo mijn bed uit om een klein beetje op te ruimen.

14:00 uur – Even naar Zuidplein, dat was niet de beste beslissing. Het was bijzonder druk en mensen konden met kassabonnen prijzen winnen dus op het grote plein waren enorm veel mensen aan het wachten tot ze mochten draaien aan het rad van fortuin. Ook in de winkels stonden enorme rijen bij de kassa’s en in de gangpaden was het zelfs lastig om door de mensenmassa heen te gaan. Ik vraag mezelf af of de hoeveelheid mensen die aanwezig was wel verantwoord was. Volgens mij heeft de brandweer een bepaalde limiet en ik vermoed dat deze vandaag enorm werd overschreden.

Ik was de drukte op Zuidplein al vrij snel zat want bij geen enkel restaurant was een zitplaats beschikbaar dus ik besloot dat ik een rolstoel die ik via Marktplaats op het oog had en vandaag een bod op had gedaan zou afhalen.

19:00 uur – Via Marktplaats een rolstoel afgehaald bij een persoon die in de dezelfde straat als mij woont. Ik had al eens eerder geboden op goederen van deze man maar ik vond het een rare snuiter want hij kwam bijzonder bot over in zijn berichten.

Hij had bij ieder bericht altijd een heel epistel aan eisen en daar had ik niet zoveel zin in. Vandaag ontmoette ik deze man voor het eerst en het was best een aardige kerel, hij had 40 jaar gewerkt bij KPN en hij was doof geworden door het werken met boormachines. hij heeft een cochleair implantaat daarmee kan hij wel iets horen maar hij was bang de bel te missen door zijn slechte gehoor en daarom vroeg hij vandaag constant of ik al onderweg naar hem was. Verder best een aardige vent.

De rolstoel is overigens een superdeluxe rolstoel voor mensen tot 125 kilo en staat nu netjes opgeklapt in de berging tot het een keer nodig is om deze rolstoel te gebruiken voor Moeder, Mauwp of Muis te vervoeren. Nu ik er zo over nadenk, blijkbaar zijn personen wiens bijnaam met een M begint niet zo heel erg gezond.

De rest van de avond heb ik als een lui varken op de bank gelegen, een beetje televisie en Youtube gekeken en ik heb witlof met ham en kaas gegeten met moeder. Moeder is daarna nog met een zak chips en tissues naar haar eigen huis gegaan.

Ik twijfel al de hele avond of ik de reisoperator zal inlichten dat ik morgen nog mee wil. Eigenlijk moet ik morgen naar de gemeente maar dat kan ook in het nieuwe jaar. Zo ontzettend dringend is het bezoek aan de gemeente ook niet. Twijfel … twijfel…

Nu ik vrij ben wil ik gewoon echt even helemaal los gaan.

Geef een reactie