18 november 2019

      Geen reacties op 18 november 2019

08:27 uur – Ik ben in het ziekenhuis aan het wachten op een nierecho.

08:47 uur – Ik blijk nog een niersteen te hebben, deze is ongeveer een centimeter en zit in mijn linkernier. Ik slik al jaren Allopurinol, dit is een geneesmiddel dat de aanmaak van urinezuur tegengaat en wordt voorgeschreven tegen jicht en nierstenen maar ik maakt alsnog nierstenen.

Ik hoop dat de steen niet klem komt te zitten, ik zal morgen even contact met mijn huisarts opnemen om de niersteen te laten verwijderen want ik zie een niersteen van dit formaat niet via natuurlijke weg mijn lichaam verlaten.

10:00 uur – Boodschappen bij de LIDL gedaan en voor het eerst een zelfscankassa en losse broodjes gehad. Wat een uitzoekwerk om die broodjes te vinden op de zelfscankassa! Ik ben sowieso geen liefhebber van de zelfscan kassa.

11:15 uur – Met moeder een paar lekkere croissants met filet american en uitjes gegeten. Daarna begonnen met belangrijke werkzaamheden want OpenTTD moest dringend gespeeld worden. Gelukkig heb ik de rest van de werkdag vrij dus kan ik BigBamStan tot een mooie stad laten floreren.

Een stad voor alle lezers van de Bigbam

16:40 uur – Weer een gesprek met Nathalie voor moeder. Volgende afspraak is op 6 januari.

18:48 uur – Ik moet koken maar ik heb er geen energie voor. Als ik alleen zou wonen en niet de zorg voor anderen op mij zou hebben zou ik iedere dag buiten de deur eten. Ik heb steeds minder energie en vooral zin om huishoudelijke taken uit te voeren.

Geef een reactie