18 juli 2018

      Reacties uitgeschakeld voor 18 juli 2018

06:30 uur:

De ochtend begon met een Mauwpy op ADHDHDHD stand, een gevangen muis op het balkon om en een bloedsuikerspiegel van 13,8 mmol.

Terwijl Mauwpy op een tosti kauwt bereid ik mezelf geestelijk voor om naar mijn werk te gaan.

7:43 uur:

Het ontbijt en 11 eenheden insuline zit erin en na een korte wandeling sta ik te wachten tot ik door de tram word opgehaald. Door de zomerdienstregeling komt de tram maar eens per 15 minuten en natuurlijk heb ik hem net gemist.

Gisteravond las ik overigens dat de relatie van een oud klasgenoot over is. Hij heeft twee kinderen bij haar en leek redelijk gelukkig. Tot vorig jaar, zijn vader kreeg kanker en al snel overleed en vorige maand zijn moeder. Binnen een jaar tijd vader, moeder en relatie kwijt en nu gaat het getouwtrek om de kinderen uiteraard beginnen. Ook niet iets om naar uit te kijken.

Echter kan ik het niet opbrengen om even in gesprek te gaan met hem. Ik ben na een dagje werken en diabetes aanmodderen te moe voor iemand anders zijn ellende. In het tijdperk voor de diabetes zou ik met hem in gesprek zijn gegaan maar als ik denk aan de eerste woorden typen raak ik al emotioneel oververmoeid.

10:05 uur:
Bloedsuikerspiegel getest, 15,8 mmol en daarom besloten om 10 extra eenheden Apidra snelle insuline te spuiten.

13:17 uur
Spek en bonensoep, 2 boterhammen en 1 eitje als lunch, uiteraard met een blikje cola light.
Na de lunch heb ik 8 eenheden gespoten, eigenlijk wilde ik 12 eenheden spuiten maar tijdens het spuiten blokkeerde de insuline-pen, waarschijnlijk doordat de naald de insuline niet in mijn lichaam kwijt kon. Nu maar even kijken of ik mezelf goed genoeg blijf voelen met deze 8 eenheden Apidra.

Alcatel U5 HD:
Bijna had ik de Alcatel U5 HD bij de Aldi gekocht voor 69,99 euro maar een review deed mij anders besluiten. De camera is flut, de processor is lui en de batterij is zwakbegaafd, kortom zo’n toestel heb ik al. Ik zal wat meer geld op elkaar moeten leggen om een beter android toestel aan te schaffen.