17 oktober 2019

      Geen reacties op 17 oktober 2019

18:30 uur – Al een paar dagen zagen we dat Kitty steeds likte aan haar snuit. We hebben toen een poging gedaan om in haar bek te kijken maar het werd niet duidelijk wat de oorzaak was. Woensdag merkte ik dat ze ook echt pijn had en besloot ik dat ze naar de dierenarts moest.

We zijn vandaag met Kitty naar de dierenarts geweest. Ze heeft een flinke ontsteking in de bek en haar tand moet getrokken worden. De medicatie kostte 45 euro en de ingreep zelf kost ook nog eens 120 euro. Het is toch bijzonder dat Kitty zelf 25 euro kostte en dat iedere ingreep aan mijn katten duurder was dan de kat zelf. Economisch gezien zou een nieuwe poes kopen beter zijn maar aangezien Kitty en ik een band hebben laat ik het toe dat de dierenarts bijna 5 Kitty’s rekent om de oude Kitty van haar gebitsproblemen af te helpen.

Harde brokjes kan Kitty nu niet eten, ze krijgt dan ook vers gekookte kipfilet en daar doen we de antibiotica en pijnstillers doorheen. Gelukkig kan ze gekookte kip met medicatie goed weg krijgen. Het viel gisteren, na de eerste spuit met pijnstillers op dat Kitty weer wat tot rust kwam en lekker tegen ons aan kwam liggen om getroost te worden, voor mijn gevoel ook te bedanken dat we iets voor haar bek gedaan hebben en uiteraard voor haar standaard kroeltjes te halen want Kitty is een echte knuffelkont.

23:00 uur – Eindelijk de kracht gevonden om eten voor moeder (Erwtensoep en huzarensalade) en Dees en mij (Broodjes frikandel) klaar te maken. Daarna ben ik als een blok in slaap gevallen.

Geef een reactie