17 juli 2018

      Reacties uitgeschakeld voor 17 juli 2018

Goedemorgen trouwe volgers van de bigbam. 7:49 begint mijn reis naar mijn werk. Het is gelukkig niet zo warm meer.

Net 12,2 mmol geprikt en 10 eenheden insuline gespoten. Daarna nog twee bruine boterhammen met tomaat gegeten om de 100 dagen challenge te winnen en volgens mij weet niemand meer zeker wanneer de challenge echt stopt.

Mijn suiker was rond 11 uur maar liefst 14,4 dus ik heb 10 eenheden insuline gespoten. Ik voel me nu weer iets beter. Inmiddels is het 11:44 uur en ik verlang naar de lunch terwijl ik aan het leren ben over de Algemene verordening gegevensbescherming. In dit filmpje zie je hoe een dame heel makkelijk de persoonlijke gegevens van een journalist krijgt.

Lunch:
Tijdens de lunch heb ik een broodje hotdog en een kroket genomen. Al voordat ik de kroket pakte had ik al spijt want vannacht heb ik weer brandend maagzuur door deze kroket. Na de lunch heb ik 10 eenheden Apidra snelle insuline gespoten. Ik voel me nu goed en ben weer lekker aan het werk.

13:47 uur:
Geprikt: 15,9 mmol gegeten.