16 juli 2018

      Reacties uitgeschakeld voor 16 juli 2018

Het is een verschrikkelijk warme dag op kantoor, de zon schijnt op de ruiten en in onze zaal is het erg warm. Vandaag weer bezig met het programma service manager, dit keer voor Gerard een formulier aan het maken.

Via Skype even contact gehad met Frank, het begon met een gesprekje over onze vakanties maar daarna even een gesprekje over de toegang naar het admin paneel, blijkbaar had de leverancier zijn wachtwoord veranderd.

11:28
Een meting gedaan, mijn bloedsuikerspiegel is nu 13,2 mmol. Ik voel mezelf prima en ben lekker aan het werk. Toch mezelf maar een lading snelle insuline gegeven, 8 eenheden. Daarna ging het werken minder makkelijk, ik wacht nog een paar minuten maar dan doe ik nog een meting en wat is tot mijn grote verbazing de uitslag: 13,4 mmol.

Ik vraag me af; Is er iets met mijn insuline of mijn meter mis? Ik heb net gespoten en zit hoger dan zojuist?