15 juli 2019

      Geen reacties op 15 juli 2019

07:45 uur – Ik kwam de buurman tegen en vroeg hem hoe het ging. Dat was geen goed idee want hij vertelde mij dat zijn vrouw op 23 mei was overleden.

Dat is best even schrikken want als 8 – 13 jarige speelde ik met hun zoon Marcel, ook vaak bij hen thuis. Het was een aardige vrouw dus schrikbarend om te horen dat ze plotseling is overleden. Ze bleek in haar slaap te zijn overleden.

18:00 uur – Vera heeft met haar auto moeder opgehaald bij de verzorgingsflat en vanuit daar zijn we naar Chinees restaurant Golden Palace op de Emelissedijk gedaan.

Moeder genoot duidelijk van het uitje en het eten was volgens haar beter dan bij Aafje waar half warm eten geserveerd word. Helaas ben ik vergeten om een foto in het restaurant te maken maar na een bak bami waren mijn hersenen ook wat verward.

Na thuiskomst ben ik als een blok in slaap gevallen.

Geef een reactie