14 juni 2019

      Geen reacties op 14 juni 2019

Vandaag mag ik weer met de TGV naar mijn werk in Brussel. Toen ik eenmaal was aangekomen in Brussel had ik geen flauw idee welke trein ik moest hebben naar de juiste wijk.

Ik probeerde via Twitter contact te leggen met de Belgische spoorwegen omdat nergens op het station een medewerker was te bekennen en stelde de vraag welke trein ik moest hebben. Binnen 1 minuut had ik het antwoord op mijn vraag en kwam ik nog op tijd voor de vergadering.

De vergadering met Franstalige collega’s verbaasde mij, ook tijdens de lunch werd er steeds een deel van het gesprek in het Nederlands en dan weer een stuk in het Frans gesproken. Nu beheers ik de Franse taal absoluut niet dus als men in het Frans begon te spreken begreep ik er niets van.

Geef een reactie