14 december 2019

      Geen reacties op 14 december 2019

Zaterdag 14 december 2019, vandaag zijn Dees en ik met Milotreizen naar de kerstmarkt in Dortmund geweest. Na 3 uur reizen kwamen wij aan op de Ostwall.

In Dortmunt vonden we al snel in een straatje met allerlei goedkoop snoep en even later in een euroshop waar ik een echte roze unicorn beker van Mauwpy kreeg. Je snapt dat daarna mijn dag niet meer stuk kon.

Daarna zijn we nog enkele winkelstraten door geweest en tot mijn verrassing kwam ik de winkelketen Conrad tegen. Terwijl Mauwpy genoot van een warme chocolademelk bij Backwerk keek ik rond bij Conrad en ondanks dat ik allemaal leuke dingen zag ging ik alleen met 2 SD kaartjes van 32 GB voor mijn raspberry Pi 3B naar buiten.

Daarna zijn we nog even over de kerstmarkt geweest, die aanzienlijk mooier is in het donker! Tijdens het bewonderen van de kerstmarkt met al zijn lichtjes namen wij nog snel een broodje braadworst met mosterd om met een volle buik weer terug naar de Ostwall te keren. Om 18:45 uur zaten wij weer in de bus terug naar het mooie Rotterdam en zijn we na een Mona toetje in een diepe slaap gevallen.

Geef een reactie