12 september 2019

      Geen reacties op 12 september 2019

07:50 uur – Ik had mezelf verslapen en ik besloot thuis te werken… tot ik ineens in de agenda zag dat we een teamoverleg hadden op kantoor. Ik ben onder de douche gesprongen en direct door gegaan naar het werk.

De manager nam mij even apart en vroeg hoeveel problemen ik zou krijgen als de projectmanager ontslagen zou worden. De projectmanager laat nogal wat steken vallen en inmiddels zijn de credits die hij heeft bij mijn manager op. Ik heb er een hekel aan om iemand een oor aan te naaien maar de werkzaamheden van deze projectmanager zijn wel echt matig te noemen. Dus ik heb ook maar even mijn gal gespuwd over zijn werkzaamheden en dit word volgende week allemaal meegenomen in een gesprek. Grote kans dat de huidige projectmanager zijn biezen mag pakken.

18:30 uur – Een kopje tomatensoep gegeten.

21:45 uur – Net voor sluitingstijd nog even een patatje gehaald met moeder. We waren een stukje aan het wandelen en ze wilde patat dus vooruit, weer op de naar de Goudse.

00:20 uur – Ik zag op de camera dat mijn moeder nog wakker was en ik heb spinazie voor haar gekookt. Toen ze dat op had, wilde ze nog huzarensalade met zilveruitjes dus dat heb ik ook nog voor haar klaargezet. Ik vind het bijzonder om te zien hoeveel ze de laatste tijd kan eten.

Geef een reactie