12 augustus 2019

      Geen reacties op 12 augustus 2019

0:05 uur – Even op de hometrainer gezeten, in het magazijn heb ik nog een forse voorraad snoepgoed liggen die tegen de THT datum aan komt. Ik moet maar snel meer snoep wegkauwen zodat ik nog vaker op de hometrainer moet.

00:47 uur – Ik hoorde dat P&P op dit nachtelijk tijdstip weg gingen met een kat. Het bleek dat Bembem benauwd was en ze gingen naar de dierenarts in Barendrecht.

01:35 uur – Poes Bembem had hartfalen en had vocht in haar longen. Ze was al ver weg en is ingeslapen om 01:35 uur. Bembem is de moeder van onze Kauwpy.

06:58 uur – Ik heb beide kattenbakken schoon gemaakt.

07:30 uur – Tot mijn grote spijt heb ik mijn zwarte Fila schoenen geheel afgedragen. Ik liep al een paar weken met 2 flinke gaten in mijn zool maar omdat het vandaag gaat regenen heb ik een nieuw paar schoenen gepakt. Ik ben benieuwd of mijn collega’s zien dat ik nieuwe schoenen heb 😉

23:00 uur – Omdat Bembem toch de moeder van Kauwpy is, heb ik een paar foto’s gevraagd aan Petra voor op de Bigbam. Ze levert deze dinsdag aan.

Geef een reactie