11 september 2019

      Geen reacties op 11 september 2019

Hey was er niet iets met een paar vliegtuigjes in Amerika een paar jaartjes terug?

06:00 uur – wakker, beetje afwas, beetje ontbijt. Moeder en Lisa eten gebracht.

8:09 uur – zoals altijd haast.

18:30 uur – Vandaag een patatje speciaal gehaald bij de Goudse. Nu ik dit zit te schrijven, ik kan me nog herinneren dat moeder, Petra en ik op 11 september 2001, dus op de dag van de aanslagen in Amerika uit eten gingen. Ik werkte toen nog bij Correct en tijdens het werk riepen collega’s dat ik naar een TV moest komen kijken. Ik dacht dat mijn collega’s helemaal uit hun dak gingen om een film waarin een vliegtuig in een toren vliegt maar zoals inmiddels bekend was het geen film. Na de aanslagen in Amerika in 2001 was waarschijnlijk iedereen wel even in paniek, niemand wist wat de volgende stappen zouden zijn maar dat dit gevolgen zou hebben was wel zeker.

Ik achtte de kans op een oorlog behoorlijk groot en ik dacht: als we dan toch kapot gaan, laten we dan eerst maar eens lekker uit eten gaan. Zo gezegd en zo gedaan, Moeder, Petra en ik zijn uit eten gegaan bij Chinees restaurant Wan-Kok op de Kortekade in Rotterdam. Toen zat Wan-Kok nog in het oude en grotere pand en toen kwamen wij er nog graag. Dat werd later wel anders…. Maar goed, deze avond zaten wij minder luxe maar met een geruster gevoel te eten bij de Goudse, een simpel patatje speciaal maar ook lekker als je na een dag ploeteren geen zin hebt om te koken.

Geef een reactie