10 augustus 2019

      Geen reacties op 10 augustus 2019

03:30 uur – Moeder had het warm en belde daarom of ik de ventilator kon brengen en installeren.

14:40 uur – Net als ik weg wil gaan belt moeder op dat ze erg veel pijn heeft. Ze wil naar de spoedeisende hulp. Na een telefonisch gesprek met de huisartsenpost, die vind dat ze moet komen, verbonden ze door naar spoedeisende hulp van het Franciscus gasthuis maar zij vinden zij het niet noodzakelijk om haar te laten komen.

Als het erger wordt mogen wij ons melden. Van de stad in gaan komt helemaal niets meer want door dit gezeik ben ik weer een uur van mijn leven en mijn zin om boodschappen te doen kwijt.

16:45 uur – Vandaag een kapsalon door Masada laten bezorgen maar ondanks dat ik 2,50 euro extra betaalde was van extra vlees geen sprake. 70 procent patat en de rest vlees, salade en kaas. Ik ben zeer teleurgesteld in Masada.

Geef een reactie