05 januari 2020

      Geen reacties op 05 januari 2020

09:00 uur – Ik heb gisteren stoofvlees gekocht, vanmorgen heb ik dat gekruid, aangebraden en nu staat het vlees lekker te sudderen. Ik ga vanavond proberen champignons op verschillende manieren te bereiden in de hoop dat ik erachter kom op welke manier die heerlijke champignons op de Duitse kerstmarkt waren bereid.

Ik las net in de Telegraaf dat de De FNV spreekt over een paar duizend banen die verdwijnen bij SANDD maar ik heb ook ooit voor SANDD post rondgebracht. Dit had niets met een baan te maken.

Ik kreeg kratten vol met post thuis bezorgd die ik zelf moest sorteren in huis, ik moest ze bezorgen, als ik ziek was moest ik een ander regelen en SANDD was zelfs te gierig om 2,55 euro extra bonus uit te betalen.

Die 2,55 kreeg een bezorger als die 1000 stuks had bezorgd op 1 dag maar deze bonus kreeg je niet als dit in 2 verschillende wijken was, ondanks dat je de benen uit de reet had gelopen.

Het was een leuke zomer met veel wandelen, vaak met hulp van Herman en Petra en het wandelen was goed voor mijn lichaam maar geen enkel huishouden zou kunnen rondkomen met deze bezorgrondes.

Sandd bood geen banen maar Sandd bood onderbetaalde slavenarbeid.

21:03 uur – het stoofvlees met champignons en taugé was heerlijk. Het had urenlang gesudderd, de champignons had ik daarna mee laten koken in het kookvocht. Ik heb nog 2 dozen champignons dus binnenkort nog eens wat anders proberen tot ik de perfecte combinatie heb.

Geef een reactie